Mikrocement

Mikrocement Mikrotoping Cement design

Microcement oz. kot mu nekateri pravijo microtopping, je modni in edinstven dekorativni cementno pastozni premaz. Uporablja se za notranje in zunanje površine. Cementna veziva, kvarčna in keramična polnila, aditivi, ter akrilna veziva dajejo proizvodu izjemne lastnosti. Zaradi njegove prilagodljivosti na različnih površinah ga naredi vsestransko uporabnega.

Blik Microcement je kot nalašč za tiste, ki želijo inovativno in trpežno površino, ki lahko naredi vsak prostor edinstven, ne glede na to, ali gre za minimalistično sodobno okolje, kjer izstopa kot izgled cementa, ali pa klasično, rustikalno ali vintage okolje, kjer stil dopolni z diskretnim izgledom posameznih tehnik nanosa in različnih pigmentov.

Microcement lahko prilagodite tako, da izberete odtenke in ustvarite sijajne, motne ali kislinske učinke, da bo natanko tak, kot želite. Prav tako lahko z različnimi nanosi ustvarimo imitacijo praktično vsakega materiala, ki se ga spomnite.

Microcement s samo tremi milimetri debeline omogoča obnavljanje obstoječih površin na različnih podlagah (keramika, beton, les …), ne da bi jih morali odstraniti. Blik Microcement je izjemno odporen na podnebne spremembe, enostaven za čiščenje in hiter za nanašanje. Popolen je tudi pri uporabi talnega ogrevanja ter zaradi posebne smole kot veziva veliko bolj prožen od ostalih navadnih microcementov.

#mikrocement #mikrotoping #cementdesign #dekorativnibeton